Eten en Drinken Ad Mosam 

U vindt restaurant Ad Mosam boven de hoofdingang aan de westzijde van het ziekenhuis. 

Voor elk moment en voor iedereen. Binnen Ad Mosam wordt de aarde gezien als een bron van schatten en grondstoffen. Een rijkdom waar we bewust mee om moeten gaan. Authentieke producten die op een eerlijke manier zijn verkregen.

Gezonde voeding is niet meer weg te denken uit deze tijd en loopt immers parallel aan een gezonde leefstijl. Gezonde voeding zorgt voor een goed functionerend en fit lichaam.
Dit restaurant biedt u een assortiment, waaruit u de juiste voedingskeuzes kunt maken die bijdragen aan herstel van gezondheid of om gezond te blijven.

De behoeften van jong en oud liggen soms ver uit elkaar. Waar moeder kiest voor een kop koffie met een punt Limburgse vlaai, kiest haar dochter voor een gezonde maaltijdsalade met een verse smoothie of een van onze heerlijke vitality smoothies. Een smoothie van verse groenten en fruit, rijk aan vitaminen. In Ad Mosam vind je een assortiment voor iedereen.

In de ochtend een ontbijt. In de middag een smakelijke lunch. In de namiddag een lekkernij. In de avond een heerlijk diner. Op ieder moment van de dag een passend assortiment.
Smakelijke asperges in de lente. Verse aardbeien in de zomer. Een stoofpotje in de herfst. Warme soep in de winter. Inspelen op de verschillende seizoenen.


Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08.00 – 20.00 uur.
Zaterdag, zondag, feest- en brugdagen: 12.00 – 19.30 uur.

Het nieuwe concept laat zich het beste omschrijven met de volgende woorden: 

  • Gastvrij
  • Voor iedereen
  • De seizoenen
  • Herkomst & authenticiteit
  • Gezond & lekker
  • Continu & innovatief
Sluit de enquête